Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / Mehevä porkkanakakku

mehevä porkkanakakku

Mehevä porkkanakakku

         

n 1 h

icon_annos.jpg

pellillinen, n. 24 annosta

icon_ostoslista.jpg Kauppalista:
- kananmunia
- fariinisokeria
- sokeria
- vaniljasokeria
- vehnäjauhoja
- leivinjauhetta
- kanelia
- kardemummaa
- porkkanoita
- Juustoportin voita
- hasselpähkinärouhetta
- tuorejuustoa (maustamatonta)
- tomusokeria
- hasselpähkinää

mehevä porkkanakakku  

(pellillinen)
6 kananmunaa
5 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
2 rkl kanelia
0,5 tl kardemummaa
500g porkkanaraastetta
300 g Juustoportin kirnuvoita
50g hasselpähkinärouhetta
Kuorrutus
100 g Juustoportin kirnuvoita
200 g tuorejuustoa (maustamaton)
3 dl tomusokeria
hasselpähkinää

1. Vaahdota munat ja sokeri.
2. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
3. Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotellen jauhoseosta, hienoksi raastettua porkkanaa ja sulatettua rasvaa. Sekoita tasaiseksi.
4. Vuoraa korkealaitainen uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille.
5. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Valmista sillä aikaa kuorrutus.
6. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja tuorejuusto sähkövatkaimella. Lisää tomusokeri. Levitä kuorrutus tasaisesti jäähtyneelle pohjalle. Koristele hasselpähkinärouheella


Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon