Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / Mango jogurtti-pannacotta

Jogurtti_pannacotta

Mango jogurttipannacotta

         

alle 20 min, lisäksi hyytymisaika 2-4h

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Liivatelehtiä
- Juustoportin kuohukermaa
- Vaniljasokeria
- Juustoportin vaniljajogurttia
- Valkosuklaata
- Mangososetta

Mango-Jogurttipannacotta

neljälle


3 kpl liivatelehteä
2 dl Juustoportin kuohukermaa
 1 rkl vaniljasokeria
 2 dl Juustoportin vaniljajogurttia
 50g valkosuklaata


Kiille:
 200g mangososetta
 0.5 dl kiehuvaa vettä
 2 kpl liivatelehteä

OHJE:

1. Liota liivatteet kylmässä vedessä n.10 minuuttia
2. Mittaa kerma, valkosuklaa sekä vaniljasokeri kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa sulaa
3. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja lisää kattilaan. Kiehauta, kunnes liivate on sulanut seokseen
4. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi
5. Jaa seos annoslaseihin ja siirrä kylmään jähmettymään
6. Liota kiilteen liivatteet pehmeiksi ja sulata ne kiehuvassa vedessä
7. Lisää liivate ohuena nauhana mangososeeseen ja sekoita tasaiseksi
8. Lisää kiille hyytymässä olleen jogurttimassan päälle ja anna jähmettyä 2-4 tuntia tai yön yli

Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon