Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / Mango jogurtti-pannacotta

Jogurtti_pannacotta

Mango jogurttipannacotta

         

alle 20 min, lisäksi hyytymisaika 2-4h

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Liivatelehtiä
- Juustoportin kuohukermaa
- Vaniljasokeria
- Juustoportin vaniljajogurttia
- Valkosuklaata
- Mangososetta

Mango-Jogurttipannacotta

neljälle


3 kpl liivatelehteä
2 dl Juustoportin kuohukermaa
 1 rkl vaniljasokeria
 2 dl Juustoportin vaniljajogurttia
 50g valkosuklaata


Kiille:
 200g mangososetta
 0.5 dl kiehuvaa vettä
 2 kpl liivatelehteä

OHJE:

1. Liota liivatteet kylmässä vedessä n.10 minuuttia
2. Mittaa kerma, valkosuklaa sekä vaniljasokeri kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa sulaa
3. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja lisää kattilaan. Kiehauta, kunnes liivate on sulanut seokseen
4. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi
5. Jaa seos annoslaseihin ja siirrä kylmään jähmettymään
6. Liota kiilteen liivatteet pehmeiksi ja sulata ne kiehuvassa vedessä
7. Lisää liivate ohuena nauhana mangososeeseen ja sekoita tasaiseksi
8. Lisää kiille hyytymässä olleen jogurttimassan päälle ja anna jähmettyä 2-4 tuntia tai yön yli

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon 
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  • AB-jogurtti vanilja 150g AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon