Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / leipäjuustoreseptit / Leipäjuusto-yrttisalaatti

Leipäjuusto yrttisalaatti

Leipäjuusto-yrttisalaatti

         

n. 25 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Juustoportin leipäjuustoa
- Persiljaa
- Ruohosipulia
- Basilikaa 
- Kirveliä
- Rucolaa
- Tomaattia 

AINEKSET:

n. 120 g Juustoportin leipäjuustoa kuutioina 
nippu persiljaa 
nippu ruohosipulia 
nippu basilikaa 
nippu kirveliä 
nippu rucolaa 
2 valkosipulinkynttä
4 tomaattia 
½ sitruunan mehu 
4 rkl öljyä 
suolaa
pippuria
sokeria

OHJE:

  1. Revi yrteistä kokonaisia lehtiä suureen kulhoon, leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja sekoita ne keskenään. 
  2. Leikkaa valkosipulin kynnet aivan ohuiksi viipaleiksi ja sekoita myös ne salaattiin. 
  3. Kostuta sitruunan mehulla ja öljyllä ja mausta hennosti suolalla ja pippurilla. 
  4. Leikkaa tomaatit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne lautaselle. 
  5. Mausta suolalla ja ripauksella sokeria ja nostele korkea keko salaattia annoksen keskelle. 
  6. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

 

 

Resepti: Sami Garam

Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon