Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / Leipäjuustot / Laktoositon

Juustoportti Laktoositon leipäjuusto

Juustoportti laktoositon leipäjuusto

Ainekset Pastöroitu maito (Suomi), suola ja happamuudensäätöaine (E509)

Ravintosisältö/100g

energia 1200kJ/ 290 kcal
rasva 22g
josta tyydyttynyttä 12g
hiilihydraatit 3,0g
josta sokereita 3,0g
proteiin 18g
suola 1,0g
kalsium 570mg

 

Laktoositon

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Säilöntäaineeton

Hyvää Suomesta

Suomen suosituimmat leipäjuustot

Leipäjuustosta kaikki alkoi. Vuosi oli 1965, kun Friisiläishieho Isabella tuli Keski-Kasarin tilalle. Uusi lehmärotu oli ihmettelyn kohteena ja sen maidon laatuakin ehdittiin epäillä. Epäilyt haihtuivat, kun Isabellan ja sen jälkeläisten maidosta valmistettu erinomainen leipäjuusto valloitti hiljalleen koko maan. Nykyään Juustoportin leipäjuusto on Suomen suosituinta leipäjuustoa. Ensiluokkaiset leipäjuustomme valmistetaan aina tuoreesta, lähellä tuotetusta ja homogenoimattomasta lehmänmaidosta.

Leipäjuustoa voidaan tarjota esimerkiksi erilaisten hillojen kanssa. Lakkahillo ja leipäjuusto on perinteisesti liitetty yhteen, mutta muutkin hillot sopivat sen kanssa mainiosti. Myös uudemmat makuparit, kuten ruisnappi ja paholaisenhillo, tarjoavat uudenlaisen tavan nauttia leipäjuustoa. Leipäjuusto on maukas salaattijuusto ja sitä voidaan käyttää erilaisten ruokien lisukkeena. Tuorejuustona se ei ole säilyvyydeltään pitkäikäisimpiä, mutta pakastamalla säilyvyyttä voi pidentää jopa kuukausilla. Sulattaminen käy kätevästi joko jääkaapissa, kylmässä vedessä tai mikrossa.

Leipäjuusto reseptit

Tuoteuutuudet
  • HYVIN_Mangojogurtti_pieni.jpgHYVIN_Banaanijogurtti_pieni.jpg  kaurajuoma_1_ltr_pieni2.jpg   
  •   LakkajuustoMustikkajuusto