Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / Leipäjuusto-yrttisalaatti

Leipäjuusto yrttisalaatti

Leipäjuusto-yrttisalaatti

         

n. 25 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Juustoportin leipäjuustoa
- Persiljaa
- Ruohosipulia
- Basilikaa 
- Kirveliä
- Rucolaa
- Tomaattia 

AINEKSET:

n. 120 g Juustoportin leipäjuustoa kuutioina 
nippu persiljaa 
nippu ruohosipulia 
nippu basilikaa 
nippu kirveliä 
nippu rucolaa 
2 valkosipulinkynttä
4 tomaattia 
½ sitruunan mehu 
4 rkl öljyä 
suolaa
pippuria
sokeria

OHJE:

  1. Revi yrteistä kokonaisia lehtiä suureen kulhoon, leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja sekoita ne keskenään. 
  2. Leikkaa valkosipulin kynnet aivan ohuiksi viipaleiksi ja sekoita myös ne salaattiin. 
  3. Kostuta sitruunan mehulla ja öljyllä ja mausta hennosti suolalla ja pippurilla. 
  4. Leikkaa tomaatit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne lautaselle. 
  5. Mausta suolalla ja ripauksella sokeria ja nostele korkea keko salaattia annoksen keskelle. 
  6. Tarjoa lisäksi tuoretta leipää.

 

 

Resepti: Sami Garam

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto