Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / leipäjuusto-hedelmäsalaatti

leipajuusto_hedelmasalaatti.jpg

Leipäjuusto-hedelmäsalaatti

         

n. 40 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg Kauppalista:
- Juustoportin leipäjuustoa
- Luumuja
- Päärynä
- Säilykepersikoita
- Kuivattuja karpaloita
- Cashew-pähkinöitä
- Hunajaa
- Amarettoa
- Vaniljajäätelöä

AINEKSET:

n. 120g Juustoportin leipäjuustoa kuutioituna
4 tuoretta luumua
1 päärynä
3 säilykepersikanpuolikasta
1dl kuivattuja karpaloita
50g cashew-pähkinöitä
25g voita
1 rkl hunajaa
4cl amarettoa
vaniljajäätelöä

Ohje:

  1. Poista luumuista kivet ja lohko hedelmät neljään osaan.
  2. Kuori päärynä ja lohko myös se ohuiksi lohkoiksi ja leikkaa persikanpuolikkaat neljään osaan.
  3.  Kuumenna pannu ja sulata voi ja hunaja siinä.
  4. Paista hedelmiä tovi, lisää mukaan karpalot ja pähkinät ja kuumenna pannu taas.
  5. Kaada siihen mantelilikööriä ja sytytä varovaisesti palamaan. Alkoholi leimahtaa, joten älä pidä pannua liesituulettimen alapuolella tai muissa matalissa paikoissa.
  6. Kun tuli sammuu, on annos valmis.
  7. Tarjoa se vaniljajäätelön kera.

Resepti: Sami Garam

Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon