Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / Konjakkijuusto

Konjakkijuusto

Juustoportti Konjakkijuusto 220g

Ainekset Pastöroitu maito (Suomi), suola, hapate, konjakki, happamuudensäätöaine (E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1630kJ/ 390kcal
Rasva 33g
josta tyydyttynyttä 18g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,3g

 

Laktoositon

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

Pehmeä ja täyteläinen konjakkijuusto

Konjakkijuustossa täyteläinen kermajuusto yhdistyy hienostuneen konjakin makuun. 3-4 kuukautta kypsyvä juusto saa omaleimaisen makunsa konjakkikylvystä. Konjakkijuusto toimii monessa pehmeän kermaisuuden ansiosta. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä.

 

 


 

Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä kivikellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin: Sitä pestään ja harjataan, jokaista yksitellen. Juustomestarimme seuraa kypsymistä viikoittain ja sitä jatketaan, kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeänä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten ja vuosikymmeniä maailmalla kehittyneiden juustonvalmistusmenetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Haluamme yhdistää tuttua ja tuntematonta. Erikoisjuustoja valmistetaan moneen makuun lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. 

Meidän intohimomme on valmistaa juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Vuosien saatossa olemmekin saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme. Useat juustoistamme ovat palkittuja moneen otteeseen: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa. 

  

Tuoteuutuudet