Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / Kesäkurpitsa-juustovuoka

kesakurpitsajuustovuoka.jpg

Kesäkurpitsa-juustovuoka

         

n. 35 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Parmankinkkua
- Juustoportin Isabella- tai Pohjanmaa-juusto
- Kesäkurpitsaa
- Punasipulia
- Provecale yrttimaustesekoitus 

Ainekset:

150 g Juustoportin Isabella- tai Pohjanmaa-juustoa
2 keskikokoista kesäkurpitsaa
2 punasipulia
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
2 tl provencale yrttimaustesekoitusta (suolatonta)
1,25 tl suolaa
0,5–0,75 tl rouhittua mustapippuria

OHJE:

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Viipaloi juusto, pestyt kesäkurpitsat ja kuoritut punasipulit. Lado viipaleet voideltuun uunivuokaan limittäin.
  2. Sekoita tomaattimurska ja mausteet ja kaada seos vuokaan. Kypsennä uunissa noin 25 minuuttia.
Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon