Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / Kesäkurpitsa-juustovuoka

kesakurpitsajuustovuoka.jpg

Kesäkurpitsa-juustovuoka

         

n. 35 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Parmankinkkua
- Juustoportin Isabella- tai Pohjanmaa-juusto
- Kesäkurpitsaa
- Punasipulia
- Provecale yrttimaustesekoitus 

Ainekset:

150 g Juustoportin Isabella- tai Pohjanmaa-juustoa
2 keskikokoista kesäkurpitsaa
2 punasipulia
1 prk (400 g) tomaattimurskaa
2 tl provencale yrttimaustesekoitusta (suolatonta)
1,25 tl suolaa
0,5–0,75 tl rouhittua mustapippuria

OHJE:

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Viipaloi juusto, pestyt kesäkurpitsat ja kuoritut punasipulit. Lado viipaleet voideltuun uunivuokaan limittäin.
  2. Sekoita tomaattimurska ja mausteet ja kaada seos vuokaan. Kypsennä uunissa noin 25 minuuttia.
Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto