Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / Kermassa haudutettu leipäjuusto

Kermassa_haudutettu_leipäjuusto.jpg

Kermassa haudutettu leipäjuusto

         

n. 10 min

icon_annos.jpg

2-4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
-Juustoportin leipäjuustoa
-Kuohukermaa
-Lakkoja

Ainekset:

300 g Juustoportin leipäjuustoa
2 dl kermaa
2 dl lakkoja

 

Ohje - Kermassa haudutettu leipäjuusto:

  1. Paloittele leipäjuusto neljään osaan ja laita uuninkestävään vuokaan. 
  2. Kaada päälle kerma ja laita 200-asteiseen uuniin viideksi minuutiksi. 
  3. Nosta juusto annoslautasille, lisää kuuma kerma vuoasta ja viimeistele marjoilla. 
  4. Tarjoa kuumana.
Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon