Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / Kermainen suppilovahverokeitto

kermainen_suppilovahverokeitto_iso.jpg

Kermainen suppilovahverokeitto

         

alle 40 min

icon_annos.jpg

4-5 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- voita
- sipulia
- suppilovahveroita
- sokeria
- vehnäjauhoja

- kasvisfondia

- Juustoportin kuohukermaa

- Juustoportin Creme Fraichea

- mustapippuria

- persiljaa

Kermainen suppilovahverokeitto

AINEKSET:

50 g voita
1         sipuli
1 l      suppilovahveroita
2 tl    sokeria
0,5 dl vehnäjauhoja
5 dl   vettä
3 rkl  kasvisfondia
2 dl  Juustoportin kuohukermaa
150 g Juustoportin Créme Fraîchea
mustapippuria
persiljaa

OHJE:
1. Esikäsittele sienet puhdistamalla ne ja halutessasi hienonna sienet. Paista sieniä kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut niistä.
2. Hienonna sipuli ja lisää kattilaan voin ja sokerin kanssa. Kääntele hetken kunnes sipuli on hieman pehmennyt. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja sekoita.
3. Lisää joukkoon vesi ja kasvisfondi sekä kuohukerma. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes keitto sakenee. Mausta mustapippurilla ja persiljalla oman maun mukaan.  Tarjoile keitto Créme Fraîche nokareen kera sekä koristele mustapippurilla ja persiljalla

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto