Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / Kellarimestarin juusto

Kellarimestarin juusto

Juustoportti Kellarimestarin juusto 175g

Ainekset Pastöroitu maito (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine(E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 28g
josta tyydyttynyttä 17g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 27g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku keskivahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton 

Hyvää Suomesta

Kellarimestarinjuusto on juustomestarimme erikoisuus

Kellarimestarinjuusto on saksalaistyyppinen, murukoloinen tilsit-juusto. Tämä keskivahva juusto on maultaan täyteläinen ja ainutlaatuinen. Yli 6 kuukautta huolellista kittikypsytys kivikellarissamme takaa aidon ja vivahteikkaan makuelämyksen — emme turhaan kutsu sitä juustomestarimme erikoisuudeksi. Kellarimestarin juusto on parhaimmillaan juustolautasella sekä salaatissa. 

Juomasuositus
Castillo de Molina (492387) pv
Solo Passione (469397) pv
Pfaffenheim Pinot Gris 7485 vv.

 

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä kivikellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin: Sitä pestään ja harjataan, jokaista yksitellen. Juustomestarimme seuraa kypsymistä viikoittain ja sitä jatketaan, kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeänä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten ja vuosikymmeniä maailmalla kehittyneiden juustonvalmistusmenetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Haluamme yhdistää tuttua ja tuntematonta. Erikoisjuustoja valmistetaan moneen makuun lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. 

Meidän intohimomme on valmistaa juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Vuosien saatossa olemmekin saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme. Useat juustoistamme ovat palkittuja moneen otteeseen: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa. 

  

Tuoteuutuudet