Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / Keisarin juusto

Keisarinjuusto

Juustoportti Keisarinjuusto 175g

Ainekset Pastöroitu lehmänmaito (Suomi), pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine(E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 20g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 25g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku vahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

Kahden maidon liitto

Juustoportin Keisarin juusto on kahden maidon liitto. Juustoon on käytetty sekä vuohen että lehmän maitoa, kotimaista kumpikin. Kuuden kuukauden kypsytyksen ansiosta Keisarin juustossa on ainutlaatuinen maku: Vuohenmaito antaa juustolle särmikkyyttä ja lehmänmaito mehevyyttä. Nimensä juusto on saanut Keisarintiestä, jonka varrella Juustoportin erikoisjuustola sijaitsee.

Tämä juhlallinen herkku on parhaimmillaan juustotarjottimilla, mutta sopii hyvin myös salaatteihin ja lämpimiin ruokiin esimerkiksi raasteena. Täyteläinen punaviini sopii mainiosti nautittavaksi Keisarin juuston kanssa. 

Juomasuositus:
Baron Heyl Estate Riesling 580247 vv
Appassimento Vivaldi (471387)pv
Casillero Del Diablo chardonnay 8064 vv

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä kivikellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin: Sitä pestään ja harjataan, jokaista yksitellen. Juustomestarimme seuraa kypsymistä viikoittain ja sitä jatketaan, kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeänä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten ja vuosikymmeniä maailmalla kehittyneiden juustonvalmistusmenetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Haluamme yhdistää tuttua ja tuntematonta. Erikoisjuustoja valmistetaan moneen makuun lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. 

Meidän intohimomme on valmistaa juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Vuosien saatossa olemmekin saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme. Useat juustoistamme ovat palkittuja moneen otteeseen: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa. 

  

Tuoteuutuudet