Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / Keisarin juusto

Keisarinjuusto

Juustoportti Keisarinjuusto 175g

Ainekset Pastöroitu lehmänmaito (Suomi), pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine(E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 20g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 25g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku vahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

Kahden maidon liitto

Juustoportin Keisarin juusto on kahden maidon liitto. Juustoon on käytetty sekä vuohen että lehmän maitoa, kotimaista kumpikin. Kuuden kuukauden kypsytyksen ansiosta Keisarin juustossa on ainutlaatuinen maku: Vuohenmaito antaa juustolle särmikkyyttä ja lehmänmaito mehevyyttä. Nimensä juusto on saanut Keisarintiestä, jonka varrella Juustoportin erikoisjuustola sijaitsee.

Tämä juhlallinen herkku on parhaimmillaan juustotarjottimilla, mutta sopii hyvin myös salaatteihin ja lämpimiin ruokiin esimerkiksi raasteena. Täyteläinen punaviini sopii mainiosti nautittavaksi Keisarin juuston kanssa. 

Juomasuositus:
Baron Heyl Estate Riesling 580247 vv
Appassimento Vivaldi (471387)pv
Casillero Del Diablo chardonnay 8064 vv

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä juustokellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin. Kypsymistä seurataan viikoittain ja sitä jatketaan kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeinä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten menetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Me haluamme tehdä juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Erikoisjuustoja valmistetaan lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. Vuosien saatossa olemme saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa.

 

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto