Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / Keisarin juusto

Keisarinjuusto

Juustoportti Keisarinjuusto 175g

Ainekset Pastöroitu lehmänmaito (Suomi), pastöroitu vuohenmaito (Suomi), suola, hapate, happamuudensäätöaine(E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1500kJ/ 360kcal
Rasva 29g
josta tyydyttynyttä 20g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 25g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku vahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

Kahden maidon liitto

Juustoportin Keisarin juusto on kahden maidon liitto. Juustoon on käytetty sekä vuohen että lehmän maitoa, kotimaista kumpikin. Kuuden kuukauden kellaroinnin ansiosta Keisarin juustossa on ainutlaatuinen maku. Vuohenmaito antaa juustolle särmikkyyttä ja lehmänmaito mehevyyttä.
Tämä juhlallinen herkku on parhaimmillaan juustotarjottimilla, mutta sopii hyvin myös salaatteihin ja lämpimiin ruokiin esimerkiksi raasteena. Täyteläinen punaviini sopii mainiosti nautittavaksi Keisarin juuston kanssa. Nimensä juusto on saanut Keisarintiestä, jonka varrella Juustoportin erikoisjuustola sijaitsee.

Juomasuositus:
Baron Heyl Estate Riesling 580247 vv
Appassimento Vivaldi (471387)pv
Casillero Del Diablo chardonnay 8064 vv

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä juustokellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Kypsymistä seurataan viikoittain ja kypsytystä jatketaan kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan.

Juustoportin erikoisosaamista ovat voimakkaanmakuiset kittijuustot. Juustoportti onkin Suomen suurin kittijuustojen valmistaja. Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä, sieltä kotoisin on Juustomestarimmekin. Tuotekehityksessämme perinteisten menetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Erikoisjuustoja valmistetaan lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. Olemme saaneet tunnustusta osaamisestamme, mm. Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012. Vuoden 2014 syksyllä Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa.

Tuoteuutuudet
  • Vuohen GR juustoraaste 150gVapaan lehmän kevytmaitojuoma    Vapaan lehmän rahka  Turkkilainen jogurtti laktoositon
  • Vapaan lehmän AB-jogurtti mansikka 1kg  Vapaan lehmän AB-jogurtti 1kg persikka-päärynäAB-jogurtti lakka monipakkausAB mustikkajogurtti 4x120g
  • Vapaan lehmän AB-piimä   KidesuolavoiAB-jogurtti maustamaton 1kg laktoositon