Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / kaurapellon kesäkeitto

Kaurapellon kesäkeitto

Kaurapellon kesäkeitto

         

alle 60 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:

  • Juustoportin kaurajuomaa
  • porkkanoita
  • perunoita
  • pientä kukkakaalia
  • fenkolia
  • herneitä
  • kasvisfondi
  • suolaa
  • tuoretta ruohosipulia

 



AINEKSET:

  • 5 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 2 porkkanaa
  • 6 pientä perunaa
  • ¼ pientä kukkakaalta
  • ¼ fenkolia
  • 1 dl herneitä
  • 4 dl Juustoportin kaurajuomaa
  • 1 kasvisfondi

OHJE:

  1. Pinnalle runsaasti tuoretta ruohosipulia
  2. Pese ja kuori porkkanat, leikkaa pieniksi paloiksi. Pese ja lohko perunat ja paloittele kukkakaali kukintoihin. Hienonna fenkoli
  3. Kiehauta vesi, lisää suola ja perunat, porkkanat, fenkoli ja kukkakaali. Keitä hyvin napakoiksi.
  4. Lisää kaurajuoma, kasvisfondi ja herneet. 
  5. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Tarjoile keitto runsaan ruohosipulisilpun kanssa.
Tuoteuutuudet
  • HYVIN_Mangojogurtti_pieni.jpgHYVIN_Banaanijogurtti_pieni.jpg  kaurajuoma_1_ltr_pieni2.jpg   
  •   LakkajuustoMustikkajuusto