Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet ERIKOISJUUSTOT / kantarellijuusto

Juustoportti_Kantarellijuusto_175g_iso.jpg

Juustoportti Kantarellijuusto 175g

Ainekset Pastöroitu maito (Suomi), kantarelli (1,6%), suola, luontainen aromi, hapate, happamuudensäätöaine(E509) ja säilöntäaine(E252)

Ravintosisältö/100g

Energia 1630kJ/ 390kcal
Rasva 33g
josta tyydyttynyttä 21g
Hiilihydraatit 0g
josta sokereita 0g
Proteiini 24g
Suola 1,4g

 

Laktoositon

Voimakassuolainen

Maku keskivahva

Lisäominaisuudet

Homogenoimaton

Hyvää Suomesta

EAN 6408655602299

Makuja Suomen luonnosta

Kantarellijuustossa voit aistia suomalaisen luonnon. Se on mustikka- ja lakkajuustojen ohella maku, joka pitää sisällään hienostuneesti tutun suomalaisen makumaiseman. Yli 6 kuukautta kittikellarissa kypsytetyssä ja kantarellilla maustetussa juustossa maku on pehmeän hienostunut. Tämä lämpimän keltainen juusto sopii hyvin sellaisenaan juustotarjottimelle ja salaatteihin.

 


Intohimosta juustoihin, rakkaudesta perinteisiin

Juuston kypsyminen on monimutkainen tapahtuma. Juustotyypistä riippuen ne saavat kypsyä kivikellarissamme muutamasta kuukaudesta jopa vuoteen asti. Jokaisesta juustosta huolehditaan tarkoin: Sitä pestään ja harjataan, jokaista yksitellen. Juustomestarimme seuraa kypsymistä viikoittain ja sitä jatketaan, kunnes juuston maku ja aromit ovat kohdallaan. Sen jälkeen voimme lähettää sen ylpeänä maailmalle.

Monen kellaroidun juustomme esikuvat ovat kotoisin Sveitsistä. Tuotekehityksessämme perinteisten ja vuosikymmeniä maailmalla kehittyneiden juustonvalmistusmenetelmien ja reseptien rinnalla kulkevat suomalaiset makutottumukset ja valmistustavat. Haluamme yhdistää tuttua ja tuntematonta. Erikoisjuustoja valmistetaan moneen makuun lehmän- ja vuohenmaidosta, myös luomuna. 

Meidän intohimomme on valmistaa juustoja, jotka ovat erityisen hyviä, jopa maailman parhaita. Vuosien saatossa olemmekin saaneet tunnustusta osaamisestamme ja intohimoisesta tuotekehityksestämme. Useat juustoistamme ovat palkittuja moneen otteeseen: Kotimaassa Vuohen Viinitarhuri palkittiin valtakunnallisessa juustokilpailussa Suomen parhaana kypsytettynä juustona vuonna 2012 ja hieman myöhemmin, vuoden 2014 syksyllä, Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve ja Vuohen viinitarhuri saivat kultamitalit Itävallassa, Tirolin Käsiade-kilpailun Premium-sarjassa. 

  

Tuoteuutuudet