Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / Juustoportin parsakaaligratiini

Juustoportin parsakaaliratiini

Juustoportin parsakaaligratiini

         

n. 40 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:

  • Juustoportin Kirnuvoita
  • Juustoportin kaurajuomaa
  • Juustoportin Vuohen GR juustoraastetta
  • vehnäjauhoja
  • suolaa
  • valkopippuria
  • parsakaalia

 

 

 AINEKSET:

  • 25 g Juustoportin Kirnuvoita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 5 dl Juustoportin Suomalainen kaurajuomaa
  • 150 g Juustoportin Vuohen GR juustoraaste
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl valkopippuria
  • 400 g parsakaalta

 OHJE:

  1. Kuumenna voi pinnoitetussa kattilassa kuplivaksi, sekoita voihin jauhot
  2. Ota hetkeksi pois liedeltä ja sekoita kylmä kaurajuoma vehnäsuurukseen vähän kerrallaan 
  3. Siirrä kattila takaisin liedelle ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5 min välillä sekoittaen
  4. Lisää mukaan vuohenjuustoraaste, mausta suolalla ja valkopippurilla.
  5. Paloittele parsakaali kukintojen mukaisesti ja laita voideltuun uunivuokaan 
  6. Kaada kastike pinnalle ja kypsennä 20 min 200° lämmössä.
Tuoteuutuudet