Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / juustolankku

Juustolankku_iso.jpg

Juustolankku

         

yli 1 h

icon_annos.jpg


icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
Siemenseosta
Kuivahiivaa
Juustoportin Creme Fraichea
Haluamaasi Juustoportin Juustoa
Haluamaasi hilloa

Juustolankku

Pohja

1 dl vettä
n. 2 dl vehnäjauhoja
n. 1 dl siemenseosta
1/4 pussia kuivahiivaa
ripaus suolaa
ripaus sokeria
1-2 rkl öljyä
150 g Juustoportin Creme Fraichea eli ranskankermaa


Täytevaihtoehtoja:

100 g Juustoportin Chevre -juustoa
Mustaherukkahyytelöä

100 g Juustoportin Vuohen GR Grand Reserve -juustoa
Viikunahilloa

100 g Juustoportin Mozzarellaa
Tyrnihilloa


1. Sekoita lämpimään veteen suola, sokeri, siemenseos ja 1 dl vehnäjauhoja, joihin on sekoitettu kuivahiiva
2. Sekoita loput jauhot ja vaivaa taikinaa
3. Lisää öljyä vaivaamisen aikana ja vaivaa, kunnes taikinasta tulee kiinteä ja sileä pallo
4. Kohota taikinaa kaksinkertaiseksi
5. Kauli taikina ohueksi pitkulaiseksi lankuksi. Levitä ranskankerma ja asettele valitsemasi juusto päälle
6. Paista +225 ˚C kunnes pinta on saanut kauniin ruskean sävyn. Kun pohja tulee uunista, leikkaa lankku ohuiksi paloiksi. Siirrä viipaloitu lankku jäähtymään
7. Tarjoile haluamasi hillon kera











Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon 
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  • AB-jogurtti vanilja 150g AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon