Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / jogurttivaahto

jogurttivaahto_iso.jpg

Jogurttivaahto

         

alle 30 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Mantelilastuja
- Juustoportin kuohukermaa
- Tomusokeria
- Juustoportin Turkkilaista jogurttia
- Passionhedelmää
- Vadelmia, tuoreita tai pakastettuja

Jogurttivaahto, (G) 4:lle

½ dl mantelilastuja
1,5 dl Juustoportin Kuohukermaa
2 rkl tomusokeria
400 g Juustoportin Turkkilaista jogurttia
4 kpl passionhedelmää
1,5 dl vadelmaa, tuore tai pakaste

1. Aloita valmistus paahtamalla mantelilastut kuivalla pannulla. Kun mantelilastut ovat saaneet väriä, siirrä ne erilliseen astiaan odottamaan koristelua. Ole varovainen mantelilastujen paahtamisessa, sillä ne palavat helposti!
2. Vatkaa kuohukerma ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahdon joukkoon turkkilainen jogurtti.
3. Siirrä jogurttivaahto halutessasi pursotuspussiin ja pursota vaahtoa annoslaseihin. Voit myös lusikoida vaahdon laseihin.
4. Koverra passionhedelmistä niiden sisus ja koristele sillä annokset. Asettele annosten päälle vielä vadelmia sekä mantelilastuja

 

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon 
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  • AB-jogurtti vanilja 150g AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon