Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Jälkiruuat / jogurttivaahto

jogurttivaahto_iso.jpg

Jogurttivaahto

         

alle 30 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

Kauppalista:
- Mantelilastuja
- Juustoportin kuohukermaa
- Tomusokeria
- Juustoportin Turkkilaista jogurttia
- Passionhedelmää
- Vadelmia, tuoreita tai pakastettuja

Jogurttivaahto, (G) 4:lle

½ dl mantelilastuja
1,5 dl Juustoportin Kuohukermaa
2 rkl tomusokeria
400 g Juustoportin Turkkilaista jogurttia
4 kpl passionhedelmää
1,5 dl vadelmaa, tuore tai pakaste

1. Aloita valmistus paahtamalla mantelilastut kuivalla pannulla. Kun mantelilastut ovat saaneet väriä, siirrä ne erilliseen astiaan odottamaan koristelua. Ole varovainen mantelilastujen paahtamisessa, sillä ne palavat helposti!
2. Vatkaa kuohukerma ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahdon joukkoon turkkilainen jogurtti.
3. Siirrä jogurttivaahto halutessasi pursotuspussiin ja pursota vaahtoa annoslaseihin. Voit myös lusikoida vaahdon laseihin.
4. Koverra passionhedelmistä niiden sisus ja koristele sillä annokset. Asettele annosten päälle vielä vadelmia sekä mantelilastuja

 

Tuoteuutuudet
  • HYVIN_Mangojogurtti_pieni.jpgHYVIN_Banaanijogurtti_pieni.jpg  kaurajuoma_1_ltr_pieni2.jpg   
  •   LakkajuustoMustikkajuusto