Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

18.8.2017

Valio Oy ja Juustoportti Food Oy aloittavat yhteistyön

 

logot


Valio alkaa muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen valmistuttaa Juustoportti Food Oy:lla meijerituotteita, joiden valmistuttaminen on optimaalista oman tuotantokapasiteetin käytön kannalta, tai joiden valmistamiseen Valiolla ei ole tuotantoteknologisia mahdollisuuksia. Yhteistyön tavoitteena on lisätä luomumaitotuotteiden kehitystä ja myyntiä, myös ulkomaille.
 
Juustoportti toimi Valion yhteistyökumppanina vuoteen 2015 asti. Tällöin Juustoportti valmisti Valiolle leipäjuustoa ja tuoremozzarellaa, joiden valmistus on Juustoportin ydinosaamista. Juustoportilla on myös vahvaa tuotekehitystä ja luomumaitotuotteiden valmistusta.


-    Yhteistyö alkaa syksyn 2017 kuluessa ja keskittyy erikoisjuustoihin ja luomutuotteisiin. Yhteistyön avulla Valio voi tarjota joustavammin kuluttajien haluamia tuotteita, joiden valmistaminen on meille itselle vaikeaa tai mahdotonta tuotannollisista syistä. Yhdistämme Valion vahvaa tuotekehitysosaamista ja vahvoja brändejä laadukkaaseen kotimaiseen tuotantoon. Kuten kaikki muutkin Valion tuotteet, myös Juustoportilla valmistutetut tuotteet tehdään 100%:sti suomalaisesta maidosta, kertoo Valion kategoriajohtaja Kimmo Luoma.

-    Juustoportti panostaa paljon tuotekehitykseen ja laatuun aivan kuten Valiokin. Molemmat yritykset haluavat kehittää suomalaisten meijerituotteiden tarjontaa, joten yhteistyön jatkaminen on luontevaa.  On mukavaa tehdä yhteistyötä tutun yrityksen kanssa siten, että työmme hyödyttää sekä molempia  yrityksiä että suomalaisia meijerituotteiden kuluttajia, kiittää Valion toimitusjohtaja Annikka Hurme.

-    Yhteistyö pohjautuu aikaisemmalle, hyvälle yhteistyölle ja koskee asioita, joita kumpikaan ei pystyisi  tekemään yksin. Näin luodaan kokonaan uutta liiketoimintaa ja kuluttajat saavat lisää vaihtoehtoja.  Tämä myös vahvistaa entisestään Juustoportin tekemää työtä laadukkaiden luomu- ja erikoistuotteiden  valmistajana. Kotimaisella raaka-aineelle ja työlle tämä on hyvä uutinen, koska luotamme, että tuotteille on myös vientikysyntää. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, uskoo Juustoportin toimitusjohtaja  Timo Keski-Kasari.
     

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys, jonka liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja työntekijöitä noin 200. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä ja Kärsämäellä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportin meijeritoiminta tapahtuu omassa meijerissä Jalasjärven keskustan tuntumassa. Valio Oy on 112-vuotias osuuskunta, jonka liikevaihto on noin 1,6 miljardia ja henkilöstä noin 4000. Valiolla on Suomessa tuotantolaitoksia 12 paikkakunnalla ja tuotantoa myös Virossa ja Venäjällä. Valion omistaa noin 6000 suomalaista maitotilayritystä osuuskuntiensa kautta.

25.7.2017

Aukiolojat Jalasjärven kahvilassa

Elokuussa kahvilamme aukioloajat Jalasjärvellä muuttuvat hieman.

Olemme avoinna ma 7.8 lähtien seuraavasti:  ma-la 7-22 ja su 8-22.

Sunnuntaihin 6.8 saakka palvelemme  klo 23 asti.

 

Tervetuloa!

19.7.2017

Juustoportti rakentaa suuren aurinkovoimalan Jalasjärvelle

Jalasjärvi 19.7.2017

Julkaisuvapaa 19.7.2017 15:30

 

Juustoportti rakentaa 1000 paneelin aurinkovoimalan Jalasjärvelle

Juustoportin Jalasjärven meijerille investoidaan noin 300 kW:n aurinkovoimala. Investoinnin ensimmäinen osa, 500 paneelia, rakennetaan elokuussa. Aurinkovoimala tuottaa merkittävän lisän ympäristöystävällistä sähköä kesän korkeampaan kulutukseen.

 

Juustoportti aloittaa 300 kW:n aurinkovoimalan rakentamisen Jalasjärvelle elokuussa. Investointi toteutetaan kaksiosaisena. Ensimmäisessä vaiheessa asennetaan 500 paneelia ja toisessa vaiheessa määrä tuplataan. Investointi jaetaan osiin, jolloin ensimmäisessä vaiheessa saatua tietoa voidaan käyttää hyväksi toisen vaiheen asennuksissa. 

Juustoportti pyrkii aurinkovoimalalla tasaamaan sähkönkulutustaan. ”Kesäisin, ulkolämpötilan noustessa, kylmäkoneet kuluttavat enemmän sähköä. Pyrimme aurinkovoimalla tasaamaan sähkökuormaa vuoden mittaan. Tämän lisäksi päästötön oma aurinkovoima sopii hyvin periaatteisiimme. Käytämme jo nyt hiilidioksidivapaata sähköä”, kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Investoinnin koko on useita satojatuhansia ja projektin ensimmäisen vaiheen urakoi suomalainen Lem-Kem Oy. Juustoportti kartoittaa myös mahdollisuuksia laajentaa aurinkovoimatuotantoa tulevaisuudessa uusien tienvarsipaikkojen myötä, joita yhtiö on ilmoittanut perustavansa noin 10 kappaletta. 

 

Juustoportti on jalasjärveläinen meijeri, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä ja Kärsämäellä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta useasti esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen meijerialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

 

Liite: Mallinnuskuvassa osa tulevista aurinkopaneeleista

 

Lisätiedot

Niklas Keski-Kasari

Juustoportti Oy

p. 0400 509098

21.6.2017

Juhannuksen aukioloajat

Kahviloissamme olemme avoinna Juhannuksena seuraavasti:

Jalasjärvellä


Juhannusaatto: 23.6 klo 7-15
Juhannuspäivä: 24.6 klo 10-19
Sunnuntai:          25.6 klo 10-22


(26.6 alkaen ma-la 7-23 su 8-23)


Kärsämäellä


Juhannusaatto 23.6 klo  8-22
Juhannuspäivä 24.6 klo 8-22
Sunnuntai          25.6 klo 8-22
Mäntsälässä


Juhannusaatto 23.6 klo. 9-16
Juhannuspäivä 24.6 suljettu
Sunnuntai     25.6 klo. 9-20

22.5.2017

Aukioloajat Juustoportin kahviloissa Helatorstaina

Olemme avoinna Helatorstaina seuraavasti:

Jalasjärvellä     klo 8-22

Mäntsälässä     klo 9-20

Kärsämäellä     klo 8-22

Tervetuloa!

5.5.2017

Tervetuloa Äitenpäivälounaalle Juustoportille

 

Pöydät on katettuna kahviloissamme Äitienpäivänä. Katso herkullinen lounaslista alla olevista linkeistä. Tervetuloa!

 

Jalasjärven lounaslistan löydätte tästä

Kärsämäen lounaslistan löydätte tästä

Mäntsälän lounaslistan löydätte tästä

Hyvää äitienpäivää

28.4.2017

Tervetuloa Vappulounaalle Kärsämäen Juustoportille!

Vappulounas Kärsämäki

11.4.2017

Kahviloiden aukioloajat pääsiäisen aikaan

Jalasjärvellä palvelemme seuraavasti:

Pitkäperjantai 14.4  klo 8-22
Lauantai               15.4  klo 7-22
Sunnuntai           16.4  klo 8-22
Maanantai           17.4  klo 8-22Mäntsälässä olemme avoinna:

perjantaista 14.4 alkaen joka päivä
klo 9:00-20:00. Keittiö on avoinna klo 10:30-19:30.
Kahvilassamme Kärsämäellä olemme avoinna:
 
Pitkäperjantai      14.4  klo 8-22
Lauantai                15.4  klo 6-22
Sunnuntai            16.4  klo 8-22
Maanantai            17.4  klo 8-22

 

Toivotamme hyvää pääsiäisen aikaa

Hyvää pääsiäistä

22.3.2017

Aukioloajat ja yhteystiedot Juustoportti Kärsämäellä

Olemme avoinna seuraavasti:

ma-la 6-22

su 8-22

Tervetuloa tutustumaan!

Juustoportti Kärsämäki Oy

puh: 044 580 5880

Haapajärventie 1

86710 Kärsämäki

17.3.2017

Juustoportin uusi liikenneasema ja Kärsämäen monipalvelukirjasto ovat avattu uudistetussa liikekeskuksessa

 


”Elämä on valintoja, valitse paremmin” - Juustoportti

Juustoportin uudessa liikepaikassa Kärsämäellä sijaitsee kahvila-, ravintola- ja herkkukauppa sekä Pentikin pop up -myymälä. Liikepaikka on rekrytoinut yli 10 henkilöä, joita on perehdytetty Juustoportin arvomaailmaan lähes kuukauden ajan. Juustoportin osaava ja palvelualtis henkilökunta on valmis ottamaan asiakkaat vastaan perjantaista 17.3.2017 alkaen.

Juustoportin tavoitteena on vahvistaa omaa liikenneasemaverkkoaan noin 10 yksikköön kuluvan 5-vuotiskauden aikana. Kärsämäki on järjestyksessään kolmas paikka ja palvelee 4-tietä käyttäviä matkailijoita. Uskomme, että olemme tulevaisuudessa yksi 4-tien parhaista vaihtoehdoista, taukoa kaipaaville autoilijoille ja matkustajille.

Neste jatkaa Juustoportin liikepaikalla polttonesteiden jakelua. Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja Sam Holmberg kertoo olevansa iloinen täysin uudistetusta asiakkaita monipuolisesti ja laadukkaasti palvelevasta asemasta. Holmbergin mukaan liikennepaikan palvelut yhdessä Nesteen korkealaatuisten polttoaineiden kanssa muodostavat erinomaisen palvelukokonaisuuden kaikille tien päällä liikkuville autoilijoille.

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys. Juustoportti on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi, jonka liikevaihto on lähes 50 milj. €. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä ja Mäntsälässä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on palkittu mm. hyvänä työnantajana ja saanut tunnustusta perinteisen meijerialan rajojen rikkojana.

Juustoportti tunnetaan etenkin leipäjuustosta, mutta myös monista muista herkullisista tuotteistaan. Meijerissä pakataan lähimaidot ja piimät. Voita kirnutaan perinteisellä voikirnulla. Saman katon alla valmistetaan myös herkulliset AB-jogurtit, kermajuustot, salaattijuustot, mozzarellat ja kaikki hapanmaitotuotteet; kermaviilit, rahkat, smetanat ja Creme Fraichet. Juustoportin tuotteita on valmistettu jo vuosikymmeniä, ne ovat kansan suosikkeja vuodesta toiseen.

 

 

 

Kärsämäen kunta toivottaa Juustoportin tervetulleeksi Kärsämäelle

Juustoportin palvelut ovat tervetullut uusi lisä Kärsämäelle ja 4-tien käyttäjille. Kärsämäen kunta on iloinen voidessaan toivottaa uuden yrittäjän tervetulleeksi paikkakunnalle. Kunnanjohtaja Esa Jussilan mukaan yhteistyö Juustoportti Oy:n kanssa on sujunut erinomaisesti.

Samalla Kärsämäen kirjasto on uudistunut nykyaikaiseksi monipalvelukirjastoksi ja siirtynyt liikekeskuksen uudistettuihin tiloihin. Kirjaston palvelutiski on nyt yhteispalvelu, jossa tarjolla on myös Kärsämäen kunnan neuvonta. Yhteispalvelusta saa Kelan, maistraatin ja TE-toimiston sähköiset yhteispalvelut.

Uudessa kirjastossa on käytettävissä nykyaikainen lainausautomaatti, jolla kirjaston asiakkaat voivat tehdä lainansa itsenäisesti. Lainausautomaatti vapauttaa henkilökunnan työpanosta neuvontaan ja muihin kirjaston palveluihin, kuten lukupalveluun ja satuhetkiin.

Uusi kirjasto tarjoaa avarat ja valoisat lehtien lukutilat, joita liikekeskuksen kaikki asiakkaat voivat joustavasti käyttää. Kirjastossa on myös hyvät tilat taidenäyttelyiden järjestämiseen ja ensimmäinen näyttely on valmiina avajaisia varten ja seuraavia on jo sovittu, sanoo Kärsämäen sivistysjohtaja Ira Toppinen, joka iloitsee uudesta ja valoisasta kuntalaisten olohuoneesta.

Liikekeskuksessa yhdistyvät uudella tavalla julkiset ja yksityiset palvelut sekä kunnan ja yritysten saumaton yhteistyö. Kirjasto on nyt kuntalaisten monipuolinen palvelukeskus; mitä juuri uudistuneella kirjastolaillakin tavoitellaan. ”Kirjastot ovat avoimia sivistyksen olohuoneita sekä paikallisia kulttuurikeskuksia. On tärkeää, että kirjastot tekevät yhteistyötä kunnan muiden toimijoiden sekä järjestöjen, seurojen ja muiden paikallisyhteisöjen kanssa. Näin kirjastot voivat toimia myös paikkakunnan ja alueen elinvoiman lisääjänä” sanoo opetus- ja kulttuuriministeri uuden kirjastolain esittelyssä.

Liikekeskuksessa toimii jatkossa kunnan monipalvelukirjaston ja yhteispalvelupisteen lisäksi Juustoportti Kärsämäki, Hotelli Keskipiste, Tilitoimisto Rousu, Parturi-Kampaamo Isadora, Alko, Selänteen ympäristöpalvelut ja Kärsämäen kunnan hallintoa.

Lisätietoa:

Esa Jussila, kunnanjohtaja, Kärsämäen kunta

044 4457000 / esa.jussila@karsamaki.fi

 

Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja, Juustoportti Oy

0400 567366 / timo.keski-kasari@juustoportti.fi

 

Ira Toppinen, sivistysjohtaja, Kärsämäen kunta
044 4456 840 /
ira.toppinen@karsamaki.fi

 

 

 

 


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »