Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

4.11.2016

Tervetuloa Isänpäivälounaalle Juustoportille Jalasjärvelle 13.11.2016

ISÄNPÄIVÄLOUNAS    13.11.2016  klo 11-16

* VIINITARHURINJUUSTOKEITTOA (L, G)
* YLIKYPSÄÄ HÄRÄNRINTAA KERMAISELLA  HUNAJA-PEKONIKASTIKEELLA (L,G)
* LIHAPULLIA (L)
* JUUSTOKUORRUTETTUA UUNILOHTA (L,G)

* HUNAJAISTA UUNIJUURESPAISTOSTA (L,G)
* PARIISINPERUNOITA, LOHKOPERUNOITA

VIHERSALAATTIA, PASTASALAATTIA
KATKARAPU-AVOCADOSALAATTIA
PUNASIPULIHILLOKETTA, COCTAILKURKKUJA
HEDELMÄMIXIÄ
LEIPÄJUUSTOA
TILLI-SIPULISILAKKAA, PUNAVIINISILLIÄ
PUOLUKKAHILLOA
 
LEIVÄT, VOI,
RUOKAJUOMINA( KOTIKALJA, MAITO, VESI)

KAHVI/TEE
JUUSTOTARJOTIN
MANSIKKATÄYTEKAKKUA (L)

AIKUISET     19.90 €
LAPSET 4V.-12V.   8,90 €
ALLE 4V. ILMAN

Ei pöytävarauksia!

 

TERVETULOA!

1.11.2016

Pyhäinpäivän aukioloajat Jalasjärvellä

Kahvilamme Jalasjärvellä on avoinna Pyhäinpäivänä 5.11 klo 8-22

16.8.2016

Juustoportti laajentaa vientiä

Lehdistötiedote
Jalasjärvi 16.8.2016
Juustoportti Food Oy

 

Juustoportti laajentaa vientiä

Etelä-Pohjalainen Juustoportti on laajentanut juustojen vientiä. Juustoportin tuotteita on viety aiemmin jo Baltian maihin sekä muualle Eurooppaan, mutta vienti on ollut pientä.

”Aiemmin olemme vieneet muutamaa lavaa kerralla mutta nyt puhutaan täysistä rekoista. Tämä on positiivinen juttu Suomen maitosektorille. Vietävät tuotteet ovat pitkään kypsytettyjä erikoisjuustoja, jolloin myös jalostusaste on bulkkituotteita korkeampi”, toteaa Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Juustoportti vie isoja eriä tällä hetkellä Saksaan, josta erikoisjuustot jaetaan eteenpäin. Myös muualle Eurooppaan neuvottelut ovat pitkällä ja Juustoportti on toimittanut koe-eriä.

”Kansainvälisen juustokilpailun kultamitalit ovat luoneet uskottavuutta ja pohjaa viennille. Kun tämä yhdistetään Suomen eksoottisuuteen ja puhtauteen, vientimahdollisuudet ovat aidosti hyvät”, jatkaa Keski-Kasari.

Juustoportti aloitti pitkään kypsytettyjen erikoisjuustojen valmistamisen Jalasjärvellä 90-luvun loppupuolella, jolloin tuotteiden kysyntä oli vielä vähäistä. Pitkän hiomisen jälkeen Juustoportti on luonut omantyylisen juustotarjonnan, joka vaikuttaa Keski-Euroopasta katsottuna erilaiselta, puhtaalta ja laadukkaalta.

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys. Juustoportti on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta yli 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä ja Mäntsälässä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Maitoa Juustoportti jalostaa noin 40 miljoonaa litraa.

 

2.8.2016

Kahvilan aukioloajat Jalasjärvellä

Siirryymme normaali aukioloaikoihin maanantaista 8.8 alkaen.

Olemme avoinna:

ma - la klo 7-22

su         klo 8-22

 

Tervetuloa!

pihlajanmarjatweb.jpg

17.5.2016

Kesän ehdoton suosikkijuusto on Pariloitu juusto!

Parilajuusto

17.5.2016

Kesän uutuustuotteita

Kesän ehdoton suosikki on  Pariloitu juusto.

Juustoportin pariloitu juusto on kotimainen ja laktoositon vaihtoehto paistettavalle juustolle.

Toisena uutuutena on Kidesuolavoi, joka maistuu aivan älyttömän hyvältä uusien perunoiden kanssa tai ruisleivän päällä.

Kolmantena uutuutena Vapaan lehmän -tuoteperheeseen liittyy AB-piimä. Tämä vatsaystävällinen piimä maistuu kylmänä erityisen hyvältä.

 

Uutuudet_kevät_2016_web.jpg

29.4.2016

Tervetuloa Äitienpäivälounaalle Juustoportille Jalasjärvelle

(Ei pöytävarauksia)Äitienpäivälounas 2016

1.4.2016

Vapaan lehmän maidot ovat Vuoden Suomalainen elintarvike-finalisti

Vapaan Lehmän maidot ovat Vuoden Suomalainen Elintarvike -finalisti!
Autathan vastuullista toimintatapaa, eläimiä, tuottajia ja meitä antamalla äänesi Vapaan Lehmän maidoille äänestyksessä oheisesta linkistä: www.maistasuomi.fi/fi/vuodenelintarvike
Reilu vuosi sitten maitoalalla kohistiin, kun Vapaan Lehmän maitotuotteet saapuivat kauppoihin. Vapaan Lehmän tuotteet panostavat erityisesti eläinten hyvinvointiin ja ovat oikeita tekoja vastuullisimman tuotannon puolesta. Monet epäilivät, että kyseessä olisi vain markkinointitemppu. Usea taho kävi tarkistamassa toimintamme ja kerta toisensa jälkeen on ollut mukava huomata iloisia ja vakuuttuneita hymyjä, kuinka asioihin on panostettu. Täältä voit lukea tarkemmin, mitä Vapaan Lehmän maito on: http://www.juustoportti.fi/mita_vapaan_lehman_maito_on
Kilpailun raati kommentoi maitoja näin: ”Raikas ja rakas perustuote, joka antaa hienon lisän maitojen tarjontaan. Pakkaus tuo vastuullisuuden laaja-alaisuuden innostavalla ja kiinnostavalla tavalla kuluttajan tietoisuuteen. Erittäin edistyksellinen valmistustapa mahdollistaa pitkän säilyvyyden.”
Ja muistathan vielä, että jokaisesta myydystä Vapaan lehmän tuotteesta ohjataan ylimääräinen sentti jaettavaksi Juustoportin maidontuottajille kesäkuun loppuun saakka. Sentti voi äkkiseltään kuulostaa vähältä mutta se on Juustoportin katteesta suuri osa. Ja kun jokaisesta tuotteesta laitamme sentin sivuun, tulee siitä hyvä potti jaettavaksi. Viime vuonna kykenimme tilittämään puolimiljoonaa euroa keskimääräistä enemmän tuottajille ja kampanja tulee sen päälle. Teemme tämän vapaaehtoisesti, jotta voisimme auttaa tuottajia tiukassa tilanteessa.
Me ollaan vielä melkoisen pieni perhemeijeri ja nyt tarvittaisiin apua, että pärjätään kisassa! 

 

1.4.2016

Annathan äänesi Vapaan lehmän maidolle!

Vuoden suomalainen elintarvike finalisti

16.3.2016

Lehdistötiedote 16.03.2016

Lehdistötiedote:

VAPAA JULKAISTAVAKSI 16.3.2016 klo 11.00

 

Sentti lisää jokaisesta ostetusta Vapaan Lehmän tuotteesta jaettavaksi maidontuottajille

 

Juustoportti aloittaa kampanjan, jolla on tarkoitus tukea tiukassa tilanteessa olevia tuottajia. Jokaisesta myydystä Vapaan Lehmän- tuotteesta ohjataan ylimääräinen sentti jaettavaksi Juustoportin maidontuottajille. Kampanja alkaa tänään 16.3. ja jatkuu 30.6.2016 saakka.

 

”Tarkoituksena on nostaa tuottajien tukala tilanne esiin ja auttaa heitä konkreettisesti. Vaikka olemme kyenneet maksamaan keskimääräistä parempaa tilityshintaa tuottajille viimeiset kymmenen vuotta, pyrimme auttamaan heitä lisää hankalan tilanteen yli. Meillä yhteistyö tuottajien kanssa on tiivistä ja tuottajan hyvinvointi on tärkeää. Heidän jaksamisensa on iso osa eläinten hyvinvointia. Tätä kautta saamme kuluttajille käytännön mahdollisuuden auttaa”, tiivistää Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

 

”Tämä on meille perheyrityksenä ideologinen asia. Tuottajien tilannetta on pyrittävä helpottamaan ja löysimme tähän tällaisen keinon. Sentti voi kuulostaa äkkiseltään pieneltä summalta mutta itse asiassa se on tuntuva osa katteesta. Uskon, että tällä saadaan kerättyä heille hieman helpotusta” jatkaa Niklas Keski-Kasari.

 

Juustoportti on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä ja Mäntsälässä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa.

Juustoportin meijeritoiminta tapahtuu omassa meijerissä Jalasjärven keskustassa, jossa valmistetaan valtaosa tuotteista. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä. Toiminta perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehittelyyn, tuotteiden laatuun sekä henkilökunnan osaamiseen. Juustoportti on investoinut voimakkaasti viimeisen parin vuoden aikana.

Vapaan Lehmän tuotteet ovat saatavissa ympäri Suomea hyvin varustelluista elintarvikkeita myyvistä kaupoista.

 

Lisätietoja antaa:

 

Timo Keski-Kasari

timo.keski-kasari@juustoportti.fi

puh. +358 400 567366

juustoportti.fi

 

Niklas Keski-Kasari

niklas.keski-kasari@juustoportti.fi

puh. +358 400 509098

juustoportti.fi

 

lehmä

 


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »