Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

17.5.2016

Kesän ehdoton suosikkijuusto on Pariloitu juusto!

Parilajuusto

17.5.2016

Kesän uutuustuotteita

Kesän ehdoton suosikki on  Pariloitu juusto.

Juustoportin pariloitu juusto on kotimainen ja laktoositon vaihtoehto paistettavalle juustolle.

Toisena uutuutena on Kidesuolavoi, joka maistuu aivan älyttömän hyvältä uusien perunoiden kanssa tai ruisleivän päällä.

Kolmantena uutuutena Vapaan lehmän -tuoteperheeseen liittyy AB-piimä. Tämä vatsaystävällinen piimä maistuu kylmänä erityisen hyvältä.

 

Uutuudet_kevät_2016_web.jpg

29.4.2016

Tervetuloa Äitienpäivälounaalle Juustoportille Jalasjärvelle

(Ei pöytävarauksia)Äitienpäivälounas 2016

1.4.2016

Vapaan lehmän maidot ovat Vuoden Suomalainen elintarvike-finalisti

Vapaan Lehmän maidot ovat Vuoden Suomalainen Elintarvike -finalisti!
Autathan vastuullista toimintatapaa, eläimiä, tuottajia ja meitä antamalla äänesi Vapaan Lehmän maidoille äänestyksessä oheisesta linkistä: www.maistasuomi.fi/fi/vuodenelintarvike
Reilu vuosi sitten maitoalalla kohistiin, kun Vapaan Lehmän maitotuotteet saapuivat kauppoihin. Vapaan Lehmän tuotteet panostavat erityisesti eläinten hyvinvointiin ja ovat oikeita tekoja vastuullisimman tuotannon puolesta. Monet epäilivät, että kyseessä olisi vain markkinointitemppu. Usea taho kävi tarkistamassa toimintamme ja kerta toisensa jälkeen on ollut mukava huomata iloisia ja vakuuttuneita hymyjä, kuinka asioihin on panostettu. Täältä voit lukea tarkemmin, mitä Vapaan Lehmän maito on: http://www.juustoportti.fi/mita_vapaan_lehman_maito_on
Kilpailun raati kommentoi maitoja näin: ”Raikas ja rakas perustuote, joka antaa hienon lisän maitojen tarjontaan. Pakkaus tuo vastuullisuuden laaja-alaisuuden innostavalla ja kiinnostavalla tavalla kuluttajan tietoisuuteen. Erittäin edistyksellinen valmistustapa mahdollistaa pitkän säilyvyyden.”
Ja muistathan vielä, että jokaisesta myydystä Vapaan lehmän tuotteesta ohjataan ylimääräinen sentti jaettavaksi Juustoportin maidontuottajille kesäkuun loppuun saakka. Sentti voi äkkiseltään kuulostaa vähältä mutta se on Juustoportin katteesta suuri osa. Ja kun jokaisesta tuotteesta laitamme sentin sivuun, tulee siitä hyvä potti jaettavaksi. Viime vuonna kykenimme tilittämään puolimiljoonaa euroa keskimääräistä enemmän tuottajille ja kampanja tulee sen päälle. Teemme tämän vapaaehtoisesti, jotta voisimme auttaa tuottajia tiukassa tilanteessa.
Me ollaan vielä melkoisen pieni perhemeijeri ja nyt tarvittaisiin apua, että pärjätään kisassa! 

 

1.4.2016

Annathan äänesi Vapaan lehmän maidolle!

Vuoden suomalainen elintarvike finalisti

16.3.2016

Lehdistötiedote 16.03.2016

Lehdistötiedote:

VAPAA JULKAISTAVAKSI 16.3.2016 klo 11.00

 

Sentti lisää jokaisesta ostetusta Vapaan Lehmän tuotteesta jaettavaksi maidontuottajille

 

Juustoportti aloittaa kampanjan, jolla on tarkoitus tukea tiukassa tilanteessa olevia tuottajia. Jokaisesta myydystä Vapaan Lehmän- tuotteesta ohjataan ylimääräinen sentti jaettavaksi Juustoportin maidontuottajille. Kampanja alkaa tänään 16.3. ja jatkuu 30.6.2016 saakka.

 

”Tarkoituksena on nostaa tuottajien tukala tilanne esiin ja auttaa heitä konkreettisesti. Vaikka olemme kyenneet maksamaan keskimääräistä parempaa tilityshintaa tuottajille viimeiset kymmenen vuotta, pyrimme auttamaan heitä lisää hankalan tilanteen yli. Meillä yhteistyö tuottajien kanssa on tiivistä ja tuottajan hyvinvointi on tärkeää. Heidän jaksamisensa on iso osa eläinten hyvinvointia. Tätä kautta saamme kuluttajille käytännön mahdollisuuden auttaa”, tiivistää Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

 

”Tämä on meille perheyrityksenä ideologinen asia. Tuottajien tilannetta on pyrittävä helpottamaan ja löysimme tähän tällaisen keinon. Sentti voi kuulostaa äkkiseltään pieneltä summalta mutta itse asiassa se on tuntuva osa katteesta. Uskon, että tällä saadaan kerättyä heille hieman helpotusta” jatkaa Niklas Keski-Kasari.

 

Juustoportti on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä ja Mäntsälässä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa.

Juustoportin meijeritoiminta tapahtuu omassa meijerissä Jalasjärven keskustassa, jossa valmistetaan valtaosa tuotteista. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä. Toiminta perustuu jatkuvaan ja tavoitteelliseen tuotekehittelyyn, tuotteiden laatuun sekä henkilökunnan osaamiseen. Juustoportti on investoinut voimakkaasti viimeisen parin vuoden aikana.

Vapaan Lehmän tuotteet ovat saatavissa ympäri Suomea hyvin varustelluista elintarvikkeita myyvistä kaupoista.

 

Lisätietoja antaa:

 

Timo Keski-Kasari

timo.keski-kasari@juustoportti.fi

puh. +358 400 567366

juustoportti.fi

 

Niklas Keski-Kasari

niklas.keski-kasari@juustoportti.fi

puh. +358 400 509098

juustoportti.fi

 

lehmä

 

18.3.2016

Pääsiäisen aikaan olemme Jalasjärvellä ja Mäntsälässä avoinna seuraavasti:

Pääsiäisen aukioloajat kahvila-ravintolassa Jalasjärvellä:

kiirastorstai  24.3 klo. 7-22
pitkäperjantai  25.3 klo. 8-22
pääsiäislauantai  26.3 klo. 7-22
sunnuntai 27.3 klo. 8-22
maanantai  28.3  2.pääsiäispäivä klo.8-22

 

 

Aukioloajat Mäntsälässä:

kiirastorstai  24.3. klo 9-19

pitkäperjantai  25.3. klo 9-20

pääsiäislauantai 26.3. klo 9-20

sunnuntai 27.3. klo 9-20

maanantai  28.3. klo 9-20

 

2.2.2016

HELMIKUU TOI TULLESSAAN MONIA UUTUUSTUOTTEITA

Laktoosittomien tuotteiden valikoima laajeni entisestään.

Nyt uutuutena tulivat Vapaan lehmän maitojuomat ja -maustamaton rahka,  mustikka ja lakkajogurttia saa nyt myös  4x120g monipakkauksissa. Turkkilainen jogurtti toi myös mainion lisän laktoosittomien tuotteiden valikoimaan.

Uutuudet_2016

2.2.2016

TUTUSTU TYÖELÄMÄÄN JA TIENAAJuustoportti haluaa tarjota myös koululaisille mahdollisuuden tutustua kesällä työelämään. Tarjoamme mahdollisuuden muutamille koululaisille erilaisissa tukitehtävissä.

Mikäli haluat saada kosketusta työelämään, jätä hakemuksesi Juustoportin nettisivuilla osoitteessa www.juustoportti.fi/tyopaikat.

2.2.2016

HAEMME OSAAJIA MEIJERILLEHaemme osaajia meijerille

Juustoportin 50-vuotinen kasvutarina jatkuu ja olemme saaneet uusia tilauksia tulevalle tilausjaksolle. Etsimme määräaikaisia osaajia tuotanto- ja logistiikkatehtäviin.

Toivomme sinun olevan reipasotteinen ja laatuun panostava työntekijä. Eduksesi on, jos sinulla on jo kokemusta meijeriteollisuudesta tai muualta elintarviketeollisuudesta ja taskustasi löytyy hygieniapassi.

Mikäli olet kiinnostunut logistiikan tehtävistä toivomme sinulla olevan kokemusta vähintään jollain seuraavista osa-alueista: Keräily, tavaran vastaanotto tai trukkityö.

Työtä Juustoportilla tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa ja osastosta riippuen myös viikonloppuisin. Palkkaus määräytyy meijeriteollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävistä antaa puhelimitse arkisin klo 9.00- 16.00 Aki Sundell puh.
050 338 7916.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Juustoportin nettisivuilla osoitteessa www.juustoportti.fi/tyopaikat mahdollisimman pian - viimeistään 26.2.2016 mennessä.


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »