Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

21.6.2017

Juhannuksen aukioloajat

Kahviloissamme olemme avoinna Juhannuksena seuraavasti:

Jalasjärvellä


Juhannusaatto: 23.6 klo 7-15
Juhannuspäivä: 24.6 klo 10-19
Sunnuntai:          25.6 klo 10-22


(26.6 alkaen ma-la 7-23 su 8-23)


Kärsämäellä


Juhannusaatto 23.6 klo  8-22
Juhannuspäivä 24.6 klo 8-22
Sunnuntai          25.6 klo 8-22
Mäntsälässä


Juhannusaatto 23.6 klo. 9-16
Juhannuspäivä 24.6 suljettu
Sunnuntai     25.6 klo. 9-20

22.5.2017

Aukioloajat Juustoportin kahviloissa Helatorstaina

Olemme avoinna Helatorstaina seuraavasti:

Jalasjärvellä     klo 8-22

Mäntsälässä     klo 9-20

Kärsämäellä     klo 8-22

Tervetuloa!

5.5.2017

Tervetuloa Äitenpäivälounaalle Juustoportille

 

Pöydät on katettuna kahviloissamme Äitienpäivänä. Katso herkullinen lounaslista alla olevista linkeistä. Tervetuloa!

 

Jalasjärven lounaslistan löydätte tästä

Kärsämäen lounaslistan löydätte tästä

Mäntsälän lounaslistan löydätte tästä

Hyvää äitienpäivää

28.4.2017

Tervetuloa Vappulounaalle Kärsämäen Juustoportille!

Vappulounas Kärsämäki

11.4.2017

Kahviloiden aukioloajat pääsiäisen aikaan

Jalasjärvellä palvelemme seuraavasti:

Pitkäperjantai 14.4  klo 8-22
Lauantai               15.4  klo 7-22
Sunnuntai           16.4  klo 8-22
Maanantai           17.4  klo 8-22Mäntsälässä olemme avoinna:

perjantaista 14.4 alkaen joka päivä
klo 9:00-20:00. Keittiö on avoinna klo 10:30-19:30.
Kahvilassamme Kärsämäellä olemme avoinna:
 
Pitkäperjantai      14.4  klo 8-22
Lauantai                15.4  klo 6-22
Sunnuntai            16.4  klo 8-22
Maanantai            17.4  klo 8-22

 

Toivotamme hyvää pääsiäisen aikaa

Hyvää pääsiäistä

22.3.2017

Aukioloajat ja yhteystiedot Juustoportti Kärsämäellä

Olemme avoinna seuraavasti:

ma-la 6-22

su 8-22

Tervetuloa tutustumaan!

Juustoportti Kärsämäki Oy

puh: 044 580 5880

Haapajärventie 1

86710 Kärsämäki

17.3.2017

Juustoportin uusi liikenneasema ja Kärsämäen monipalvelukirjasto ovat avattu uudistetussa liikekeskuksessa

 


”Elämä on valintoja, valitse paremmin” - Juustoportti

Juustoportin uudessa liikepaikassa Kärsämäellä sijaitsee kahvila-, ravintola- ja herkkukauppa sekä Pentikin pop up -myymälä. Liikepaikka on rekrytoinut yli 10 henkilöä, joita on perehdytetty Juustoportin arvomaailmaan lähes kuukauden ajan. Juustoportin osaava ja palvelualtis henkilökunta on valmis ottamaan asiakkaat vastaan perjantaista 17.3.2017 alkaen.

Juustoportin tavoitteena on vahvistaa omaa liikenneasemaverkkoaan noin 10 yksikköön kuluvan 5-vuotiskauden aikana. Kärsämäki on järjestyksessään kolmas paikka ja palvelee 4-tietä käyttäviä matkailijoita. Uskomme, että olemme tulevaisuudessa yksi 4-tien parhaista vaihtoehdoista, taukoa kaipaaville autoilijoille ja matkustajille.

Neste jatkaa Juustoportin liikepaikalla polttonesteiden jakelua. Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja Sam Holmberg kertoo olevansa iloinen täysin uudistetusta asiakkaita monipuolisesti ja laadukkaasti palvelevasta asemasta. Holmbergin mukaan liikennepaikan palvelut yhdessä Nesteen korkealaatuisten polttoaineiden kanssa muodostavat erinomaisen palvelukokonaisuuden kaikille tien päällä liikkuville autoilijoille.

Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys. Juustoportti on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi, jonka liikevaihto on lähes 50 milj. €. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä ja Mäntsälässä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on palkittu mm. hyvänä työnantajana ja saanut tunnustusta perinteisen meijerialan rajojen rikkojana.

Juustoportti tunnetaan etenkin leipäjuustosta, mutta myös monista muista herkullisista tuotteistaan. Meijerissä pakataan lähimaidot ja piimät. Voita kirnutaan perinteisellä voikirnulla. Saman katon alla valmistetaan myös herkulliset AB-jogurtit, kermajuustot, salaattijuustot, mozzarellat ja kaikki hapanmaitotuotteet; kermaviilit, rahkat, smetanat ja Creme Fraichet. Juustoportin tuotteita on valmistettu jo vuosikymmeniä, ne ovat kansan suosikkeja vuodesta toiseen.

 

 

 

Kärsämäen kunta toivottaa Juustoportin tervetulleeksi Kärsämäelle

Juustoportin palvelut ovat tervetullut uusi lisä Kärsämäelle ja 4-tien käyttäjille. Kärsämäen kunta on iloinen voidessaan toivottaa uuden yrittäjän tervetulleeksi paikkakunnalle. Kunnanjohtaja Esa Jussilan mukaan yhteistyö Juustoportti Oy:n kanssa on sujunut erinomaisesti.

Samalla Kärsämäen kirjasto on uudistunut nykyaikaiseksi monipalvelukirjastoksi ja siirtynyt liikekeskuksen uudistettuihin tiloihin. Kirjaston palvelutiski on nyt yhteispalvelu, jossa tarjolla on myös Kärsämäen kunnan neuvonta. Yhteispalvelusta saa Kelan, maistraatin ja TE-toimiston sähköiset yhteispalvelut.

Uudessa kirjastossa on käytettävissä nykyaikainen lainausautomaatti, jolla kirjaston asiakkaat voivat tehdä lainansa itsenäisesti. Lainausautomaatti vapauttaa henkilökunnan työpanosta neuvontaan ja muihin kirjaston palveluihin, kuten lukupalveluun ja satuhetkiin.

Uusi kirjasto tarjoaa avarat ja valoisat lehtien lukutilat, joita liikekeskuksen kaikki asiakkaat voivat joustavasti käyttää. Kirjastossa on myös hyvät tilat taidenäyttelyiden järjestämiseen ja ensimmäinen näyttely on valmiina avajaisia varten ja seuraavia on jo sovittu, sanoo Kärsämäen sivistysjohtaja Ira Toppinen, joka iloitsee uudesta ja valoisasta kuntalaisten olohuoneesta.

Liikekeskuksessa yhdistyvät uudella tavalla julkiset ja yksityiset palvelut sekä kunnan ja yritysten saumaton yhteistyö. Kirjasto on nyt kuntalaisten monipuolinen palvelukeskus; mitä juuri uudistuneella kirjastolaillakin tavoitellaan. ”Kirjastot ovat avoimia sivistyksen olohuoneita sekä paikallisia kulttuurikeskuksia. On tärkeää, että kirjastot tekevät yhteistyötä kunnan muiden toimijoiden sekä järjestöjen, seurojen ja muiden paikallisyhteisöjen kanssa. Näin kirjastot voivat toimia myös paikkakunnan ja alueen elinvoiman lisääjänä” sanoo opetus- ja kulttuuriministeri uuden kirjastolain esittelyssä.

Liikekeskuksessa toimii jatkossa kunnan monipalvelukirjaston ja yhteispalvelupisteen lisäksi Juustoportti Kärsämäki, Hotelli Keskipiste, Tilitoimisto Rousu, Parturi-Kampaamo Isadora, Alko, Selänteen ympäristöpalvelut ja Kärsämäen kunnan hallintoa.

Lisätietoa:

Esa Jussila, kunnanjohtaja, Kärsämäen kunta

044 4457000 / esa.jussila@karsamaki.fi

 

Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja, Juustoportti Oy

0400 567366 / timo.keski-kasari@juustoportti.fi

 

Ira Toppinen, sivistysjohtaja, Kärsämäen kunta
044 4456 840 /
ira.toppinen@karsamaki.fi

 

 

 

 

1.12.2016

Juustoportti Kärsämäelle

to 1.12. klo 12.00
Juustoportin liikenneasema ja Kärsämäen monipalvelukirjasto avautuvat uudistuvassa liikekeskuksessa


Juustoportti Oy:n uusi kahvila-ravintola-herkkukauppa avataan Kärsämäen liikekeskuksessa helmi-maaliskuussa 2017. Tarvittavat muutos-ja rakennustyöt tulevissa tiloissa käynnistyvät välittömästi ja ne saatetaan loppuun alkuvuodesta 2017.

”Elämä on valintoja, valitse paremmin” -Juustoportti
Juustoportin Kärsämäen liikepaikkaan avataan kahvila-, ravintola-ja herkkukauppa sekä Pentikin pop up -myymälä. Liikepaikka rekrytoi noin 10 henkilöä ja tavoitteena on löytää liikepaikkaan päällikkö, jolla on valmius johtaa liikepaikkaa Juustoportin arvojen ja tavoitteiden mukaan. Juustoportin tavoitteena on vahvistaa omaa liikenneasemaverkkoaan noin 10 yksikköön kuluvan 5-vuotiskauden aikana. Kärsämäki on järjestyksessään kolmas paikka ja palvelee 4-tietä käyttäviä matkailijoita. Uskomme, että olemme tulevaisuudessa yksi 4-tien parhaista vaihtoehdoista, joissa autoilijat ja matkustajat ovat valmiita tauon pitämään. Juustoportti on 50 vuotta vanha perheyritys. Juustoportti on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta noin 200 henkeä työllistäväksi yritykseksi, jonka liikevaihto on lähes 50 milj. €. Juustoportilla on meijeri-ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä ja Mäntsälässä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on palkittu mm. hyvänä työnantajana ja saanut tunnustusta perinteisen meijerialan rajojen rikkojana. Juustoportti tunnetaan etenkin leipäjuustosta, mutta myös monista muista herkullisista tuotteistaan. Meijerissä pakataan lähimaidot ja piimät. Voita kirnutaan perinteisellä voikirnulla. Saman katon alla valmistetaan myös herkulliset AB-jogurtit, kermajuustot, salaattijuustot, mozzarellat ja kaikki hapanmaitotuotteet; kermaviilit, rahkat, smetanat ja Creme Fraichet. Juustoportin tuotteita on valmistettu jo vuosikymmeniä, ne ovat kansan suosikkeja vuodesta toiseen.

Kärsämäen kunta toivottaa Juustoportin tervetulleeksi Kärsämäelle
Juustoportin palvelut ovat tervetullut uusi lisä Kärsämäelle ja 4-tien käyttäjille. Kärsämäen kunta on iloinen voidessaan toivottaa uuden yrittäjän tervetulleeksi paikkakunnalle. Kunnanjohtaja Esa Jussilan mukaan yhteistyö Juustoportti Oy:n kanssa on sujunut erinomaisesti. Lisäksi Kärsämäen kunta uudistaa ja uudelleen sijoittaa toimintojaan. Kirjasto uudistuu nykyaikaiseksi monipalvelukirjastoksi ja siirtyy liikekeskuksen tiloihin, sinne toteutetaan tilavat lukusalit sekä asianmukaiset näyttelytilat. Kunnan toimitilakierrätyksen taustalla on varhaiskasvatuspalvelujen positiivinen ongelma; päivähoitoa tarvitsevien lasten lukumäärä on Kärsämäellä kasvussa. Varhaiskasvatuksen piirissä on tällä hetkellä noin 110 lasta ja hoitopaikoille on jonotusta. Nykyinen kirjastorakennus muutetaan varhaiskasvatuksen käyttöön ryhmäperhepäiväkodeiksi, joihin tulee tilat kolmellekymmenellekuudelle lapselle. Liikekeskuksessa tulee yhdistymään ainutlaatuisella tavalla julkiset ja yksityiset palvelut sekä kunnan ja yritysten saumaton yhteistyö. Uudessa kirjastossa palvelevat myös Kärsämäen kunnan neuvonta ja muut keskeiset asiakaspalvelut sekä Kelan ja TE-toimiston sähköiset yhteispalvelut. Näin ollen kirjastosta tulee kuntalaisten monipuolinen palvelukeskus; mitä juuri uudistuvalla kirjastolaillakin tavoitellaan. ”Kirjastot ovat avoimia sivistyksen olohuoneita sekä paikallisia kulttuurikeskuksia. On tärkeää, että kirjastot tekevät yhteistyötä kunnan muiden toimijoiden sekä järjestöjen, seurojen ja muiden paikallisyhteisöjen kanssa. Näin kirjastot voivat toimia myös paikkakunnan ja alueen elinvoiman lisääjänä” sanoo opetus-ja kulttuuriministeri uuden kirjastolain esittelyssä.

Liikekeskuksessa toimii jatkossa kunnan monipalvelukirjaston ja yhteispalvelupisteen lisäksi Juustoportti Kärsämäki, Hotelli Keskipiste, Tilitoimisto Rousu, Parturi-Kampaamo Isadora, Alko, Selänteen ympäristöpalvelut ja Kärsämäen kunnan hallintoa.

Lisätietoa:
Esa Jussila, kunnanjohtaja, Kärsämäen kunta
044 4457000 / esa.jussila@karsamaki.fi
Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja, Juustoportti Oy
0400 567366 / timo.keski-kasari@juustoportti.fi
Ira Toppinen, sivistysjohtaja, Kärsämäen kunta
044 4456 840 / ira.toppinen@karsamaki.fi

29.12.2016

Kahviloiden aukioloajat joulukuun juhlapyhinä

Olemme joulukuussa juhlapyhinä avoinna Jalasjärven kahvilassa seuraavasti:

Itsenäisyyspäivä 6.12.2016  klo 08:00-19:00

Jouluaatto 24.12.2016  klo 08:00-14:00

Joulupäivä 25.12.2016 Suljettu

Tapaninpäivä 26.12.2016 klo 08:00-22:00

Uudenvuoden aatto 31.12.2016 klo 08:00-19:00

Uudenvuodenpäivä 01.01.2017 10:00-21:00

 

Olemme joulukuussa juhlapyhinä avoinna Mäntsälän kahvilassa seuraavasti:

Itsenäisyyspäivä 6.12.2016  klo 09:00-18:00

Jouluaatto 24.12.2016  SULJETTU

Joulupäivä 25.12.2016 SULJETTU

Tapaninpäivä 26.12.2016 klo 12:00-20:00

Uudenvuoden aatto 31.12.2016 klo 09:00-18:00

Uudenvuodenpäivä 01.01.2017 SULJETTU

 

 

Muina aikoina palvelemme normaalisti!

Tervetuloa!

4.11.2016

Juustoportin herkulliset lahjapakkaukset

 

lahjakassi.jpg

Muista ystävääsi tai yhteistyökumppaniasi Juustoportin herkullisilla juustolahjoilla.

Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin tästä.


« Edelliset 10