Elämä on valintoja, valitse paremmin

Reseptit / Pääruuat / after ski fondue

after_Ski_Fondue.jpg

After Ski Fondue

         

n. 15 min

icon_annos.jpg

4 annosta

icon_ostoslista.jpg

 

Fonduen valmistamiseen tarvitset Fondue-padan tarvikkeineen. Padan voit ostaa esimerkiksi Juustoportin kahvila-ravintoloista.

Kauppalista:
- Juustoportin GR Grand Reserve-juustoa
- Juustoportin Isabella-juustoa
- Maissijauhoja
- Valkoviiniä
- Sitruunamehua 
- Valkosipulia 

 

AINEKSET:

 4 viinilasia
fondue-pata
lautaset

vaalea leipää
1 valkosipulin kynsi
400 g Juustoportin GR Grand Reserve-juustoa
200 g Juustoportin Isabella-juustoa
4 tl maissijauhoja
3 dl valkoviiniä
1 tl sitruunamehua
aavistus sitruuna- tai rosepippuria

OHJE:

  1. Raasta juustot hienoksi. Sivele padan pohja valkosipulin kynnellä. 
  2. Laita pataan valkoviini, juustoraaste, maissijauhot ja sitruunamehu. Tarkista seoksen tasaisuus. 
  3. Lisää pippuria makusi mukaan ja anna kiehahtaa vielä hetkisen. 
  4. Nosta pataa liekin päälle tarjoamista varten – Fonduen on oltava lämmintä tarjottaessa.
  5. Tarjoa dipattavaksi Fondue-seokseen patonkikuutioita, tuorekurkkua, sellerinviipaleita, kukkakaalin paloja sekä porkkanaa. 
  6. Leikkaa palat valmiiksi helposti haarukoitavaan kokoon.

VIINI: 

After Ski Fonduelle sopii juomaksi kuiva valkoviini, kuten Sella & Mosca Vermentino di Sardegna.

Tuoteuutuudet